Vabilo: 15. obletnica SVAMZ na Vranskem

Odgovori
Uporabniški avatar
MarkoSnoj
Član MKS
Prispevkov: 132
Pridružen: 20 Feb 2010, 13:41
Kraj: Celje

Vabilo: 15. obletnica SVAMZ na Vranskem

Odgovor Napisal/-a MarkoSnoj » 24 Avg 2014, 11:32

Slika


Pozdravljeni!

Ker se letošnje poletje počasi končuje (čeprav ga v glavnem ni bilo :think: ) in se bliža jesen bi bilo lepo, da se lastniki in ljubitelji MINIjev malce srečamo in kašno rečemo. ;)

Prijatelj Miran Drame me je obvestil, da pripravlja SVAMZ ob svoji petnajsti obletnici delovanja največje srečanje starodobnikov v Sloveniji.

Datum: sobota, 30. avgust 2014 z pričetkom ob 8:00 uri v Centru varne vožnje Vransko.

Naj povem, da je bilo ob prejšnjem praznovanju (ob deseti obletnici) zbranih več kot 1.000 vozil! :shock: Torej je bilo kaj za videti prav za vse okuse.

Lepo bi bilo če bi se zbrali na enem mestu in v čim večjem številu, da predstavimo naša vozila. Prireditev je brezplačna. Dobimo tudi značke in bone za kosilo. Obljubljajo tudi nagrade: v žrebanju so avtomobil, motorno kolo ter moped! :clap: Prav tako ne bo manjkal tudi ti. 'boljši sejem'.

Več informacij o sami prireditvi pa najdete na povezavi foruma starodobnik.net http://starodobnik.net/portal/calendar. ... 4-8-30&c=1 ter na Facebook strani starodobnik.net https://www.facebook.com/starodobnik

Mislim da je prireditev vredna obiska, konec koncev pa se lahko srečamo tudi MINIjaši saj se mnogi že nismo videli kar nekaj časa. Naši 'malčki' pa so se to poletje že navadili na mokro vreme in jim morebitne dežne kaplje ne bodo škodovale...

Lep MINI pozdrav!

Drago Snoj
Računalnik me je enkrat premagal v šahu, toda v kick boxingu pa mi ni bil kos.

Slika

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost