Svečka za forum

Vse ostalo, kar ni v povezavi z miniji
Odgovori
Uporabniški avatar
big healey
spremljevalec
Prispevkov: 49
Pridružen: 12 Feb 2009, 15:17

Svečka za forum

Odgovor Napisal/-a big healey » 01 Nov 2014, 11:39

Pozdravljeni, danes sem prižgal svečko za naš forum. No, saj še ni mrtev, a vidno umira. O zagnanosti članov iz preteklosti ni ne duha ne sluha. Brez prizadevanj Gregorja T.M. bi že davno ugasnil. Predlagam, da ga skupaj ohranimo med živimi. Pišimo, pošiljajmo fotke. Imam občutek, da večina članov redno spremlja forum, a o aktivnem sodelovanju ni govora. Potrudimo se in ohranimo forum pri življenju. Opažam, da se podobno dogaja tudi s hrvaškim forumom, a to je le slaba tolažba.

Gremo, akcijaaaaa

Uporabniški avatar
gregor.tm
Administrator Moderator
Prispevkov: 1110
Pridružen: 15 Jan 2009, 13:42
Model: traveller
Motor: 850, 1275 + turbo
Kraj: Maribor

Re: Svečka za forum

Odgovor Napisal/-a gregor.tm » 06 Nov 2014, 10:51

hvala za spodbudne besede.
tudi jaz prižigam svečko v upanju, da bo svetloba pregnala mrtvilo in pasivnost ljubiteljev in spodbudila k pisanju.
kar nekaj forumov se srečuje s to problematiko, saj velik del akitivnosti prevzema facebook, kjer ljudje samo klikajo, lajkajo, dnevno so jim servirane novice ostalih in tako v večji meri ljudem omogoča pasivno sodelovanje in navidezen občutek da so prisotni na neki sceni, pa čeprav v virtualno namišljenem smislu.

sam sem že razmišljal, da forum ugasnemo, vendar so podatki o dnevnem obisku neverjetno visoki in smo zelo brani. na njem je tudi veliko zanimivih informacij in škoda bi bilo, da te za vedno zginejo.

vem da je tempo življenja čedalje hitrejši in da vsem zmanjkuje časa za pisanje.... a vseeno upam, da bo v nas saj še vedno prisotna iskrica po druženju in deljenju informacij.
Mini loves me

inno
spremljevalec
Prispevkov: 104
Pridružen: 22 Maj 2009, 23:56
Model: innocenti 1001
Motor: 998
Letnik: 1975
Kraj: Kamnik

Re: Svečka za forum

Odgovor Napisal/-a inno » 08 Nov 2014, 00:42

Tudi svečka z moje strani.Dnevno skočim na forum pogledat ,če je kaj novega . Ker se pri mojem projektu ne dogaja praktično nič ,tudi nič ne objavljam in ,če je tako tudi pri ostalih je krog sklenjen. Kot kaže, je večina minijev že dosegli vrhunec svoje preobrazbe ,ostali pa nekje pozabljeni čakajo. Te je treba prebudit ,vendar kaj ,ko pa je € pogoj. Situacija pa vemo kakšna je.

Uporabniški avatar
MrMini
spremljevalec
Prispevkov: 92
Pridružen: 18 Jan 2009, 20:24
Model: austin
Motor: 1000
Letnik: 80
Kraj: okolica Ljubljane

Re: Svečka za forum

Odgovor Napisal/-a MrMini » 10 Nov 2014, 17:21

Res je forum počasi tone v pozabo, vendar glede nato, koliko je ogledov le te teme je zanimivo, da nihče dejansko nič ne napiše.

Glede nato, da sem sam iz osrednje Slovenije in da sem v poletnih mesecih praktično 3-4x na teden srečeval Minije (priznam letos sem bil tudi sam z njim velikokrat naokoli, če ne drugje v službi) na cesti pomeni, da je pri nas zelo veliko Minijev registriranih. Vsi tisti, ki so se tudi vozili z njimi so jih morali tudi servisirati, vzdrževati, morda kaj nadgraditi, a na žalost tega niso/nismo delili.

Sam poiščem še danes kakšno fotko in jo pripnem v mojo temo, vsi ostali pa tudi naredite kaj da ohranimo forum živ.

Gregor TM: Pohvalno, da imaš voljo predstavljati na forumu vse potopise in potovanja ter nove povezave do stvari katerih sami nebi kar tako našli, kljub temu da ni pravega odziva na vse to.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost